Tervezz jól!

Tudj meg mindent!    

Bővebben...

Úton van?

Nincs sok idő, hogy a legjobbat válaszd! ...

Bővebben...

Nem érted?

Téged érint?  

Bővebben...Tgyás, Gyed és Gyes nyomtatvány kitöltési egyszer-egy

 

A Tgyás, Gyed és Gyes igénylésekor szükséges nyomtatványokhoz tartozó leírások nem mindig nyújtanak egyértelmű válaszokat a kérdéseidre.

 

Vannak nyomtatványok melyeket a munkáltató készít el és juttat el a folyósító szerv részére, de ha szeretnéd gyorsan megkapni az ellátást, kérd el ezeket és személyesen intézd el.

Ezekhez a nyomtatványokhoz mindig tartozik olyan melléklet vagy külön igénylők melynek intézése nem a munkáltató feladata.

Ezek azok melyeket Neked kell intézni és nem mindegy tudod e időben melyeket kell felhasználni vagy majd idővel az ügyintézés során jut a tudomásodra és másodszorra sikerül elintézni így a teljes ügymenetet.

 

Elsőre nem is tűnik bonyolultnak, szinte adja magát. Csak amikor az ember nekiáll kezd el bizonytalanodni. Arról nem is beszélve, hogy akkor melyiket is kell igényelni és kit

 

A bizonytalanságból adódó nem megfelelő kitöltés, rossz helyre való postázás késleletei a családtámogatási ellátás folyósítását. Többlet munkával és idegeskedéssel jár, valamint ha nem tudod a válaszokat a megoldást sem találod meg. Gondolj erre és ne kockáztass.

 

A TB szaktanácsadás keretében megfelelően előkészített igénylések időben és megfelelő összegben kapott ellátások biztonságot és nyugalmat adnak a számodra.

 

Ebben az időszakban pedig kell ennél több?

 

 

Kapcsolatfelvétel

 

Miért fontos előre tervezniSitelinkx by eXtro-media.de